Winterschilder – 15% korting!

Is uw woning toe aan een nieuwe lik verf? Bespaar op de kosten en schakel een winterschilder in.
Een winterschilder schildert uw woning in de koude maanden met een aantrekkelijke korting. Maar wat zijn de kosten van een winterschilder? De kosten voor een winterschilder liggen lager dan die van een reguliere schilder. Een winterschilder schildert uw woning in de winterperiode. Dit is een tijd waarin minder mensen een schilder inschakelen. Om toch aan het werk te blijven, geeft een winterschilder vaak een korting op de klus.
Wat is het verschil tussen een reguliere schilder en een winterschilder? Behalve de periode waarin ze schilderen is er geen verschil, zo kan een normale schilder tevens een winterschilder zijn. Een winterschilder is echter alleen actief in de winterperiode. Voor schilders is dit de tijd tussen 21 november en 21 maart. U kunt zowel het binnen- als het buitenschilderwerk aan een winterschilder uitbesteden.
Een winterschilder voor uw binnen schilderwerk
Voor binnen schilderwerk zijn weersomstandigheden niet van belang. Uw winterschilder kan dus zonder problemen aan de slag, maar u profiteert wel van een interessante korting. Houd er wel rekening mee dat het verstandig is om uw woning tijdens het schilderen goed te laten luchten door de ramen en deuren open te zetten. Hoewel schilders verplicht zijn om binnenshuis te werken met een verf op waterbasis, een bijna geurloze verf, is het alsnog prettig en gezond om uw woning tijdens het schilderen te voorzien van frisse lucht.

Banner Schildertgroen Jeroen Grit

Vragen?