Schilderwerk

86

Een door een vakkundig schildersbedrijf aangebrachte verflaag op uw kozijnen en andere gevelelementen zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden. Regelmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van uw buitengevel. Met kwalitatief goede producten in een passende kleur, verhoogt bovendien de uitstraling van uw pand.

 

Schildersbedrijf Jeroen Grit geeft u graag informatie over het meest geschikte product in uw situatie. Ook voor kleuradvies kunt u ons benaderen. Schildersbedrijf Jeroen Grit werkt met uitgebreide kleurencollecties van gerenommeerde verffabrikanten.

 

Voordat wij de kwast ter hand nemen, inspecteren wij het houtwerk grondig op houtrot. Soms is dit duidelijk zichtbaar, maar vaak ook niet. Als er houtrot geconstateerd wordt zullen wij dit desgewenst herstellen met onze houtrotherstel mogelijkheden zodat uw houtwerk weer jaren lang meegaat.

 

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt het verlaagde BTW-tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en op de hoogte brengen van de mogelijkheden.

Is het tijd om uw woning of bedrijfspand op te knappen? Of bent u toe aan verandering? Schildersbedrijf Jeroen Grit verzorgt al uw binnenschilderwerk. Het houtwerk, wanden en plafonds voorzien wij van een hoogwaardige afwerking.

Banner Schildertgroen Jeroen Grit

Vragen?