Schildersbedrijf Meppel

Allround schildersbedrijf Meppel; ons buitenschildwerk gaat doorgaans 7 jaar mee! 

Hoe graag we het ook zouden willen, uw wilt niet elk jaar uw schildersbedrijf Meppel over de vloer. U wilt kwalitatief schildwerk dat er na jaren nog steeds goed uitziet. Om deze kwaliteit te garanderen is elke Jeroen Grit schilder een schilder die zijn vak meer dan verstaat. We werken met producten van de beste, innovatieve fabrikanten die aan de meest recente eisen op gebied van milieu, kwaliteit en trends kunnen voldoen. We doen veel voor tevreden klanten. Maar als schildersbedrijf Meppel willen we u niet alleen tevredenstellen, we willen u ook inspireren. Van kleuradvies tot schilder- en onderhoudswerk is Jeroen Grit uw gekwalificeerde en gecertificeerde schildersbedrijf Meppel.

Buitenschilderwerk

Goed schildwerk bestaat niet uit minpunten wegwerken of verdoezelen, maar uit herstellen en een beschermlaag opbouwen. Bij al onze schilderwerken, werken we laag voor laag naar een perfect eindresultaat. Voordat wij de kwast ter hand nemen inspecteren wij het houtwerk grondig op houtrot of andere zwakke plekken die de levensduur van het schilderwerk kunnen verkorten. Door goede zorg en door gebruik te maken van uitstekende producten gaat ons buitenschilderwerk doorgaans 7 jaar mee. De lange levensduur die wij realiseren heeft geen andere oorzaak dan: kwaliteit. Werken met uitstekende producten en blijven investeren in vakmanschap zijn daarvan de basis. Door tussentijds schilderonderhoud door ons te laten uitvoeren kan de levensduur nog extra worden verlengd. 

Prijzen buitenenschilderwerk:
Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt het verlaagde btw-tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Houtrot herstellen

Dankzij moderne middelen is vervangingen van een kozijnen, deurposten of aangetast hout vaak niet nodig. Wij zijn een gecertificeerd schildersbedrijf Meppel dat ook kundig houtrotherstel voor u kan uitvoeren. Als we houtrot aantreffen wordt dit zo effectief en kostenbesparend mogelijk hersteld. Hout en reparatiemiddel gaan daarbij vloeiend in elkaar over. Het houtwerk is weer sterk en gaat opnieuw jarenlang meegaat.

Binnenschilderwerk

Is het tijd om uw woning of bedrijfspand op te knappen? Is het interieur toe aan verandering en nieuwe frisse kleuren op de muur? Zoekt u een schildersbedrijf Meppel voor kleuradvies? Houtwerk, wanden en plafonds in alle type woningen en bedrijven kunnen door ons worden voorzien wij van een hoogwaardige afwerking. Bij binnenschilderwerk wordt gewerkt met een bijna geurloze verf op waterbasis. 

Prijzen binnenschilderwerk;
Laat u binnenschilderwerk in de winter uitvoeren dan geldt een zogenaamde ‘Winterschilderkorting’ van 15%! 

Airless spuiten

Airless spuiten is het aanbrengen van latex muurverf op wanden en plafonds door gebruik te maken van een airless spuitmachine. Dit zorgt supersnel voor een naadloos eindresultaat. Bij deze techniek dien je altijd rekening te houden met de zuigende werking van de ondergrond. Wat in het bijzonder zo is bij plafonds. In tegenstelling tot veel andere schilderbedrijven Meppel brengen wij airless spuitwerk dan ook ALTIJD in 2 lagen aan. Op deze manier ontstaat er een veel mooier eindresultaat. 

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang wordt ook scan, skin-, glasvezel- of glasweefselbehang genoemd. Deze populaire behangsoort is vlamwerend, overschilderbaar, sterk en stootvast en heeft een fijne, decoratieve structuur. Gecombineerd met geschilderde wanden zijn verrassende resultaten te bereiken. 

Glaszetter

Naast schilderwerk zijn wij ook glaszetter. Wij leveren en plaatsen onder andere enkel glas, geluidswerend glas, spiegelglas, HR isolatieglas in standaardkwaliteit, in HR+ en HR++ kwaliteit. Daarnaast bieden we veel soorten decoratief glas. Dankzij een groot netwerk leveren wij glas tegen zeer concurrerend tarief. Dat maakt Jeroen Grit, Schildersbedrijf Meppel, ook uw glaszetter Meppel. Op het door ons geplaatste dubbelglas zit een garantie van 10 jaar. 

Schildersbedrijf Meppel

Banner Schildertgroen Jeroen Grit

Vragen?

Offerte schildersbedrijf Meppel

Wij overtuigen u graag onze kwaliteit en concurrerende prijzen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor schilderwerken, glaszetten, wand- en plafondafwerking en/of het aanbrengen van glasvliesbehang zijn wij telefonisch bereiken via: