Schildersbedrijf Assen

Het schildersbedrijf Assen waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

Binnen ons schildersbedrijf wordt op traditionele wijze gewerkt met de jongste generaties verven en materiaal. Door onze vaktechnische specialisatie van jaren te combineren met alles wat ons vak aan nieuwe technologieën te bieden heeft, ontstaan perfect uitgevoerde schilderwerken met een lange levensduur. Als allround schildersbedrijf Assen laten we het niet bij schilderwerken alleen, maar verzorgen we ook glaswerk, airless spuitwerk en houtrotbestrijding. Van A tot Z wordt uw project verzorgd door een professioneel, correct en servicegericht schildersbedrijf.  

Gevels en buitenschilderwerk

Goed uitgevoerd schilderwerk is een van de meest directe en effectieve manieren om de waarde en de uitstraling van een pand te vergroten. Schilderwerk voor buiten omvat het schilderen van gevels en muren, daklijsten, kozijnen, dakkapellen, schuren, de carport, het tuinhuisje, enz. Onze professionele schilders maken het u eenvoudiger dan ooit om uw pand te voorzien van een duurzame, mooie afwerking. Met gevoel voor de eisen van deze tijd worden onze verven en overige materialen geselecteerd en vakkundig verwerkt. Zoekt u een écht goed schildersbedrijf Assen? Wij zorgen voor een betaalbaar en kwalitatief uitstekend resultaat waar u trots op kunt zijn. 

Schilderwerk voor binnen

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van het interieur? Is het binnenhoutwerk dringend toe aan een fris likje verf, maar ziet u het niet zitten om zelf met kwasten en verf aan de slag te gaan? Wanneer u een goed resultaat wenst zonder gedoe, dan helpen wij u graag. Wij geven u eerlijk advies, helpen u aan creatieve ideeën en zorgen voor een nette en professionele afwerking van uw binnenmuren, plafonds en binnenhoutwerk. Wat ons betreft bestaat er niet zoiets als een te kleine of te grote klus. Of u nu een zakelijke klant bent van een groot complex, of dat u de muren in uw keuken, badkamer of de woonkamer wilt laten schilderen, wij zorgen voor het gewenste resultaat. 

Informatie

Van uitgebreid kleuradvies tot het aanbrengen van een perfecte verflaag, en van het zetten van glas tot het aanbrengen van behang staan de schilders van Jeroen Grit tot u beschikking. Wilt u graag informatie ontvangen van een ervaren schildersbedrijf Assen dat met zorg al uw schilderwerken voor binnen en buiten verzorgt? Een telefoontje of mailtje is genoeg voor het aanvragen van meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Schildersbedrijf Assen

Banner Schildertgroen Jeroen Grit

Vragen?

Offerte schildersbedrijf Assen

Meer informatie of een vrijblijvende offerte: